Кабінет психолога

Сьогодні до Новожуківського ліцею завітали представники Клеванського професійного ліцею. Вони ознайомили учнів із спеціальностями, які можна отримати на базі їх закладу, розповіли про умови вступу та навчання.

Тиждень психології розпочався в Новожуківському ліцеї під девізом “Пізнай себе і ти побачиш світ прекрасний”. Учні ліцею прийняли участь в акціях присвячених тижню психології, подивилися мультфільм, створили “Дерево мрій”.

Тиждень психології . День 2, провели конкурс малюнків на асфальті “Що таке щастя”, соціологічне опитування “Вчитель року”, година психолога у 2 та 3 класах, на якій виготовляли книжечку емоцій та почуттів.

В рамках тижня псиології учні Новожуківського ліцею приєдналися до челенджу “Квіткка Відродження” з нагоди пам яті Чорнобильської трагедії

Тиждень психології продовжується

Представлення книги Сергія Гридіна “КРЕЙЗІ “https://www.facebook.com/groups/257591229193579/posts/774920484127315/?notif_id=1683040479850225&notif_t=group_post_mention&ref=notif

3 травня до нас завітали представники Рівненського професійного ліцею. Це були викладачі та студенти, що ознайомили з переліком професій, які можна здобути на базі їх закладу. Вони провели майстер- клас для наших учнів.

4 травня – Міжнародний день протидії булінгу. З учнями 3 класу було проведено годину психолога “Скажи – “Ні ” булінгу”, метою якої було ознаййомити з поняттям булінгу, його видами та проявами. Викликати бажання бути добрими, виховувати почуття власної гідності.

День відкритих дверей

Учні Новожуківського ліцею відвідали Клеванський професійний ліцей, де викладачі та учні представляли свій заклад. Розповіли майбутнім випускникам про спеціальності, які можна здобути на базі їх закладу. Наші учні повернулися повні емоцій та з приємними подарунками.

Учні ліцею взяли участь у Всеукраїнському конкурсі “STOP булінг”, за що отримали відповідні сертифікати

Інтерактивна гра між 6 і 7 класами на тему: “Курити – здоров я губити”

Квест-гра “Безпечний інтернет”

Година психолога про безпеку в інтернеті “Хаппі та її суперсила “

Профорієнтація в нашому ліцеї.

27.09. до нас завітали представники відокремленого структурного підрозділу “Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП”. Здобувачів освіти ознайомили про спеціальності, які можна отримати на базі їх закладу. Ознайомили з переліком документів потрібних для вступу.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0TvPe1g1ELaz3bxFKL7rR4FqEqY5RYkqCjZBHZwG6dkW4RaHZuFaELPKLoqS38Yotl&id=100047578165405

Усмішка, як сонце, яке виглянуло після дощу. Її промені несміливо торкають засмученої душі, і, розливаючись, гріють серце. А після радісним спокоєм відображаються в очах. Всесвітній день усмішки пройшов у Новожуківському ліцеї. Участь взяли учні та педагоги закладу.

Не залежить доброта від зросту,
Не залежить доброта від віку.
Доброта з роками не старіє,
Доброта, як сонце, гріє.
Джерело: https://dovidka.biz.ua/virshi-pro-dobro-dityam

https://www.facebook.com/share/p/3hR5bPny8tfcgE8z/

Дата публікації 12.04.2024 | Автор iskrashcool

Трішки з роботи соціально-психологічної служби нашого закладу за останній період.

Дата публікації 12.04.2024 | Автор iskrashcool

Дата публікації 20.03.2024 | Автор iskrashcool

https://www.facebook.com/share/p/jonBdxk82f4QAa9R/

https://www.facebook.com/share/p/D6e45orq1nZqjnTc/

Година спілкування на тему інтернет безпеки, фінансових операцій через інтернет

З 22 по 26 квітня в Новожуківському ліцеї проходив тиждень психології. Упродовж якого було проведено різні заходи, результатом яких є цікаві фото та відео.

https://fb.watch/rK-EeWmLH8/

https://fb.watch/rK-GDHldIT/

https://fb.watch/rK-IzYabne/